du är inte perfekt

Vill börja med att säga att jag har haft en jätte trevlig helg!

Fredag --> Sista jobbdagen för denna vecka, 6-14,30. Skönt med en ledig helg..Det händer inte ofta..
Åkte förbi mormor och morfar och fikade och myste lite. Efter det åkte jag hem och tvättade bilen. Tredje gången denna vecka? Kan vara så illa. Det är inte det att jag har lite att göra, det känns bättre att åka i en icke dammig bil helt enkelt.
Gävle var nästa stopp då vi skulle hem till Isabell och laga mat. Det gjorde vi bra må jag säga! Ja,jag dukade iallafall..Jag, Isabell och Ida drog i oss några öl medans Jessica hellre kör min fina bil, så för hennes del blev det vatten och cola denna kväll. Vi drog oss som vanligt till Interpool där vi spelade lite biljard, men kände ganska snabbt att vi ville prova något annat denna kväll, så vi drog till Oleary´s istället, och där mina vänner träffade vi ingen mindre än "naken Janne" och där får ni inget mer veta.. Sammanfattnings vis var det en jävla rolig kväll och en mycket mycket BLÖT kväll!!!

Lördag --> Vaknar och mår som man förtjänar kort och gott. Var iallafall in till moster och Ove och käkade och umgicks lite innan det var dags för dom att ge sig av till Arlanda då de ska tillbringa den kommande veckan på Kreta. Fuskit! MEN tro inte att jag klagar på detta strålande väder vi haft denna helg. Jessica tvingade med mig upp till Hofors för att gå systemet, och det var ju verkligen jäääätte roligt med helvetes jävla bakfylla, men det var bara att ladda om igen inför ORKEN och FOLKAN denna underbara lördagkväll! Carro och Filip kom hit före, och var awesome, tack var en sjukt trevlig kväll! Blev inte så denna kväll, men det var roligt att dansa till nostagi musik och träffa folk man aldrig över huvudtaget ser röken av längre. Sammanfattningsvis var detta också en bra jäkla härlig kväll.

Söndag --> Vaknade av att mamma ville att jag skulle komma ner till mormor och morfar och hjälpa till och kratta, och det var väl självklart att vi drar på oss paltorna och åker ner. Krattningen gick fort, eftersom vi var fem stycken, och det välbehövliga kaffet och de goda kakorna i solen satt som en smäck! Som tack för hjälpen fick vi pengar så att vi kunde köpa något gott att grilla till kvällen. Gjorde slag i saken och bestämde med Magnus och Carro att vi skulle dit och grilla. Mycket lyckat och gött!! Men innan det var vi ute ett par timmar och städade bilarna. Ett par timmar!! Min bil har aldrig varit så fin under de tre och ett halvt år jag ägt den!! Det känns skönt att man inte bor i den längre...
Söndagsfinal av BB och finbesök av sötaste Elin Nilsson och Emelie, trevligt! 

Är så fruktanvärt jävlaskittrött nu så jag vet inte ens hur jag orkat fått ner allt detta, men har sex stängningar denna vecka, och måste alltså försöka att gå in i den rytmen redan idag, surt! 


Ibland kommer jag att tänka på hur livet sett ut, vad som hänt och hur man mått..
Ingen människa är perfekt, ingen, absolut ingen, och det är så inihelvetejävla skönt att veta! Varför tänker jag inte gå in på här, för det skulle bli så mycket bittra miner då så ;)
Vi gör alla fel, alla sårar vi någon gång..Varför, varför sårar vi varandra? Jag blir så jävla arg när jag tänker på det!! Varför kan vi inte alla bara ta hand om varandra?! Tänk vad mycket lättare och roligare allt skulle vara, och vad mycket mindre deprissioner folk skulle ha. Jag tycker inte om depressioner, det kan förstöra en männsika så hemskt mycket.. Alla kan vi väl lära oss att ta hand om varandra istället?!

Har inget vettigt att skriva. Fick bara en tankeställare..och en snilleblixt som alltid! ;D


film nu, sen sova, äntligen!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0