Draft: Dec. 10, 2009

då var man på jobbet igen då, efter sex dagar ledigt . har varit riktigt skönt .

idag har jag bytt bort min stängning , skönt :)

ska på tomtekväll med Carro idag . hon frågade, bäst för mig att ställa upp ;)

annars var det inte mycket att skriva idag . har ett ganska ohändelserikt liv för tillfället . men men det blir vad man gör det till .


Jag saknar mina tre pälsdjur så sjukt jävla mycket ! <3 men vissa saker fungerar helt enkelt inte . någongång måste man acceptera det .


jajja , tjing då !


Flyttfåglar

Örådet då...Ja det gick som jag trodde, åt helvete! haha! Pappa bara säger: nej nej nej. Och mamma typ: njee, ska du verkligen det? Du är ju så yr, inte vet vi hur länge du kommer att bo här den här gången. Det ligger fakstiskt mycket i det. Man vet faktiskt aldrig med mig. Nästan så man kalla mig en liten "flykting" eller en flyttfågel...
Har blivit mycket hit och dit de senaste två åren, och precis när man har börjat känna riktigt som hemma på ett ställe, ja då är det av någon anledning dags att flytta igen. Riktigt trött på det måste jag säga.
Vill bara landa någonstans och verkligen känna att det är mitt hem. Att bo i en väska är inte roligt längre, på riktigt.
Sluttjatat om det kanske.

Vill passa på att tacka min chef Mathias idag för att han fixade så att jag fick gå hem. Trodde jag skulle kunna jobba, men icke. Det brast både här och där så at säga. 
Ibland är jag glad över att jag ställt upp så mycket på jobbet, för i slutändan får man alltid något tillbaka.

Var hos min kusin nu ikväll, där det nu mer har blivit lite av ett kollektiv, mysfaktor. Satt mellan min kusin och hennes kille i soffan och blev omhändertagen riktigt. Är så glad för deras skull att allt löst sig. Känns så skönt att åka dit nu för tiden. Dom bryr sig verkligen, och Moa vilken klippa. Skitkul att det var just hon som blev inneboende. Haha, Moa och jag funderar på att ställa in en våningssäng i hennes rum, så att jag också kan bo där eller så ska vi bygga oss en hydda långt ute i skogen.

Nu ska jag fortsätta med min rensning av en garderob, så jag får in alla kläder ÄNNU en gång, ååååå !

Öråd

Jahaja . Livet är inte lätt att leva, det ska gudarna veta :)

Må bäste man vinna .

Nu ska vi ha öråd här hemma i familjen. Jag vill ta hit min dubbelsäng, men pappa vägrar låta mig göra det i det nya rummet dom gjort, så... Nu ska jag övertala mamma, det kommer bli livat här ett tag nu. Roligt att det händer något liksom ;)


RSS 2.0