om inte katten fanns

Hallå där!

Jag har ju köpt ny dator nu, så jag får väl offra mig med att skriva några rader här då.

Egentligen har jag väl hur mycket som helst att skriva här, men vem bryr sig?! Jag skriver mest för att den här datorn är hur skön som helst att skriva på. Nästan att det är en fetisch jag har :P

Under den senaste tiden har jag hunnit med att starta ett företag. Vet att det finns dom som frågar VÄLDIGT mycket om det.
Lite fakta om företaget då: Hodin Hem & Trädgård var namnet. Det säger kanske inte så mycket, men man kan väl säga hushållsnära tjänster med ett sammanfattande ord. Jag gör jag också lite lättare bilrekondering och lite annat smått och gott. Det är bara att ringa om ni vill ha hjälp med något vettja ;) Numret kan jag tyvärr inte i huvudet just nu, men jag har en sida på facebook också, där numret finns att hitta.
 
Jag fick ett tips om en bil för ett par dagar sedan, och idag var jag och tittade på den. Jag köpte den...Perfekt som firmabil och vinterbil, då jag inte vill lasta snabeln fullt av städgrejer och inte heller köra den alltför mycket i vinterväglag.

Nu ska jag betala lite räkningar och sen ska jag ev åka till bror min och hjälpa honom att polera en bil han köpt. Sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på. Vi skulle ha åkt till Gävle, men det blev icke nå, så vi får la väl si då va de blir.

Trevlig helg!

RSS 2.0