heaven

jag börjar fundera på om det här ska bli en blogg om hur vuxen jag börjar bli !! ;D 


jag hinner inte skriva så mycket idag . har massor jag måste göra innan jobbet .

igår var jag iallafall och hämtade nya fälgarna, tvättade av dom och provade en på bilen, det kommer att bli awesome !!! 
käkade hos mormor och morfar igår, likt alla andra dagar . jag åt för en vecka famåt , tror tamefan att jag är mätt fortfarande . helt sjukt att en människa med så lite volym, kan få i sig så jävligt !! 

jobbade till 02 inatt .. jag var så sjukt sjukt sjukt jävla trött igår, och höll igång så jävligt att Patricia tillslut var tvungen och fråga om jag var hög ?! iofs frågar dom det ganska ofta. kan det kanske vara allt gerimax jag har börjat stoppa i mig ?! ;) 

har varit uppe sen halv elva idag med. kommer alltså att bli en sjuhelvetes jävla seg kväll ikväll med.  
nu ska jag fortsätta städa. J ligger och sover fortfarande, trots att jag slagit runt med dammsugaren några varv. får se om jag lagar ihop någon mat sen , eller om J får göra någon nytta när och behagar vakna .. för jag måste hinna dammsuga bilen, ta en promenad, duscha och hinna till mekonomen innan jag börjar kl 16 . helvete, måste sätta fart såg jag nu !!! 


ha en bra dag då !! kom gärna och byt av mig på jobbet, så jag får gå hem och sova .  

Nicke Borg

aaa han är braa !!!
LEAVING HOME !!

NÖJD

sådär ja . då har man snart avverkat en till dag i livet :)
är mycket nöjd över mig själv idag . har fått mycket gjort .
9.30 - 12.30  disk , kaffe , städ , promenad och dusch .
12.30 - 16.30  2 rätters hos mormor o morfar , tandläkaren = putsning och tandblekning ! :D efter det var jag och Carro hem till hennes mor och snackade skit .
16.30 - 20 tvätt , tvätt , tvätt , sov middag , tvättade bilen , käkade mat med pappsen .
20 - gymmmmmet m Micke & Hillberg , klar med tvätt , hem och däcka framför BB !!! :D
det märks att man börjar närma sig 25 om man säger så ! ;D jag är såå stolt över mig själv .
hejsvejs !!

dutti ja

godmorgon !

jag är tidigt uppe jag vet . eller tidigt och tidigt . jag gick upp halv tio , det är mycket bra för att vara jag . men så ser det ut nu för tiden . slut på sjusovartiderna .

jag har diskat och plockat lite . nu ska jag bära upp utemöblerna och tvätta av dom . sen ska jag sätta mig där och ta en till kopp kaffe och en cigg . kaffe och cigg kan vara det godaste . jag har förövrigt varit helt och hållet snusfri i sex dagar nu. jag ville inte sluta , men någongång måste man . och eftersom jag förstört mitt tandkött , så tyckte jag att det var dags nu . och eftersom jag varit så duktig ska jag upp till mammas jobb och putsa lite på gaddarna idag och förhoppningsvis hinna med och göra skenor till tandblekning . fintde !!!


nu ska jag lägga på ett kol . hörsdåhej !


awesome

haha jag måste bara få skriva en sak .

jag älskar mitt liv och allt som händer i staden där jag tillbringar mycket tid . hahaha jag verkligen älskar det , så fruktansvärt jävla patetiskt . det är liksom är repris av mitt liv som glider förbi just nu . härlig känsla , att det bara är mitt förflutet .

i´m lovin it
i´m lovin it
i´m lovin it
i´m lovin it
i´m lovin it


nog om allt patetiskt . jag har skrattat klart för ikväll . det är underbart att bara stå bredvid och se allt !!!


ledig imorgon . myskaffe på verandan på morgon , ett kort gympass , lite tvätt , mat hos mormor o morfar , upp till mamma och putsa gaddarna , lite mer tvätt , hämta mina nya fälgar , fotbollsträning , mer gym och sen avslutar vi en grym dag med en grym tjej ! Jessica Norling , du är den bästa jag vet ! <

får se förresten om chefen från jobbet jag blivit erbjuden ringer imorgon . det vore awesome !!!


sov gott , det ska jag ! hjärtat väntar i sängen nu .


hejdåhej

flaskpost

sitter här och stör mig på hur fruktansvärt jävla mycket det blåser ute, och här inne !!! har också suttit och retat upp mig så jävla mycket på folk som snackar så jävla jävla jävla mycket skit om varandra och sen efter inte alls så lång tid är dom bästa vänner .. spelar ingen roll om dom inte känt varandra innan eller om de varit super tighta . hur orkar folk ??

och det är det jag menar med att folk är så förbannat jävla falska. först daltar dom som fan med en person , och sen går dom bakom ryggen på den personen och blir bästa vän med någon de pratat så jävla mycket skit om .
ni sårar folk, förstår ni inte det ?! gör misstaget en gång, men gör inte om det ! är man lite funtad i skallen, så lär man sig av sina misstag .

snälla väx upp någon jävla gång, och skaffa ett normalt jävla liv! och var rädda om dom som bryr sig om er, och akta er för dom som samlar på vänner och gör precis som det passar dom själva .


jag är inte guds bästa barn jag heller . men ju äldre man blir ju mer inser man vad som är viktigt i livet , och vad man vill ha ut utav det .  

 



I´m back

Vem är jag? Jag är den jag är när jag är med människor jag kan lita på, människor som visar att dom bryr sig, människor som tycker om en för den man är, människor med vett och etikett och vet vad som är rätt och fel. Sådana människor växer inte på träd, MEN alla de guldklimpar med dessa fina egenskaper jag träffat fram till idag står fortfarande här vid min sida . Det är vad jag kallar kärlek !


Jag talar nog inte bara för mig själv när jag säger att vi alla har en massa olika JAG i perioder i livet. Det finns naturligtvis miljontals olika orsaker till detta.


Jag vet nu (efter många år) varför jag haft olika JAG. De tre största faktorerna är tillit, osäkerhet och självförtroende. Dessa faktorer har påverkat mig och mina handlingar.


Jag håller mig (sedan bara några månader tillbaka) till mitt vanliga JAG. Det JAG:et som bara dom jag håller kär idag känner och har känt till hela tiden, fastän det skiftat i några år.


Jag har gjort många dumma saker, men det har vi alla mer eller mindre, och jag klandrar ingen och tänker inte hata någon. Vi tar saker på olika vis, och hanterar det hur fan vi vill.


Det är i alla fall väldigt roligt att ha gjort människor en del tjänster med de val man gjort.



Det finns fööör många lingon i världen helt enkelt.

 


i lingonskogen

godmorgon !

har jobbat natt , därför det är godmorgon :)


igår drog jag och J in till Gävle en sväng . där vi gjorde biltema , jula , citygross , plantagen , lindholms möbler , rusta och avslutade med lite käk på IKEA . det blev några fynd , till bilen bara iofs ;P på IKEA tvingade Jessica i mig mat, även fast jag höll på att kräkas , men jag fick behålla det tack och lov .

sov en stund när jag kom hem , så jag skulle orka med natten . det var en sjuhelvetesjävladryg natt ska jag tala om , va fan skulle jag till jobbet och göra med noll energi i kroppen ?! det var ju roligt med de tre fyllekärringarna som kom in iaf .. dom förgyllde min kväll ;P

kom hem halv se imorse , och somnade väl inte förrän sju , sen vaknade jag halv tolv , kommer vara helt död idag !!

nu ska jag iallafall åka och tvätta mamma o pappas bil , och Jessicas , det kan behövas :P skitbil rent utsagt ! ;)
köpte ett nytt medel till säterna också , så ska putsa ännu mer på dom idag och hoppas att det ger något resultat , har provat hur jävla många medel som helst nu , skitbil de å !

avslutar iallafall kvällen med bio med älskling . hur många lingon finns det i världen , den filmen är som gjord för mig . förstår inte varför jag inte fick huvudrollen som jag sökte ;)


hej då !

shopping

förresten ... visst väl förtjänar väl både jag och bilen lite nätshopping efter en sån här svängom ? ;D

sick

hallå hallå !

äntligen är jag tillräckligt pigg för att skriva några rader .

har legat i magsjuka i två dagar , fy fan vad tråkigt det är ! avslutade det hela med en jävla feberfrossa igår som höll på att ta död på mig !!!

men idag känner jag mig hyffsat pigg . skulle kunna jobba, men eftersom magsjuka smittar i upp till 48 timmar kom jag och chefen överens om att jag skulle hålla mig hemma idag med . även fast det inte är det jag vill . jag hatar att vara hemma när jag känner att jag lika gärna hade kunnat jobba . men vem vill bli smittad av magsjuka liksom ?

det händer alltså inte så mycket idag . blir en tredje liggahemmaisoffandag bara . jobbigt att jag blir så jäääävla rastlös, så jag ska nog sätta igång en sjuhelvetes jävla storstädning här hemma snart . men det blir nog att göra allt själv , för jag gav precis J min telefon och visade henne ett spel som hon nog inte kommer att slita sig från på hela dagen . men det förtjänar hon , så som hon passat upp på mig dom här två dagarna :)

nu blir det en välförtjänad dusch iallafall , var väl sisådär fyra dagar sen sist :P 

ska ringa mamma nu och fråga om hon vågar ha oväntat magsjuke besök . kaffe alltså ;P oväntat besök , ja ni förstår ;) mina extemt dåliga skämt ..


ha en bra dag ! 
 


finally

idag har jag hunnit med lite innan jobbet iallafall.

ätit frukost, som är väldigt stort för att vara mig . men har börjar fått in det som en vana nu :D

käkat hos mormor och morfar , jättegod mat som vanligt + efterrätt :)

tvättat bilen också , äntligen ! :D men det gick tio min så är den skitig igen, så jävla tråkigt !


nu ska jag hänga tvätten , dricka en kopp kaffe och fara till jobbet . 16 - 02 som vanligt , jipppi !

self therapy

gymma är fan bra skönt de .

var till mormor och morfar och hälsade på också . dom satt och berömde mig om hur duktig dom tycker att jag är, och att jag verkligen måste söka jobb nu för att dom vet att jag kan gå långt . det var roligt att höra :) bara jag som måste skaffa mig lite självförtroende .

så nu när jag kom hem visar det sig att J har magsjuka, kuuuuul ! håller tummarna för att jag ska klara mig nu ..

nu ska jag slipa ännu mer på mitt CV och skicka in dit på två ställen ikväll . måste verkligen !

hörs kanske senare .

puss !!

GEORGE

halloj !

vi kör här igen va fan ;P

läget då ? jo tack bara bra .

har haft en mysig dag i Gävle med Louise och Katta ! värt som fan ! 
Hämtade upp Louise runt halv elva, vi åkte förbi jobbet och tog en kaffe. Hämtade Katta på Brynäs, sen vidare ner på stan där vi gick runt och kikade lite och hälsade på Mimma på donken. Hon följde med oss en sväng TIO MINUTER i CSO för att hon skulle kolla efter ett nytt skärp :P 

efter det skulle vi gå vidare till JAVA för att käka. JA VA ? JA VA JAVA ? JA JAVA ? VA ? JAAAA VA JAAAAAVAAA !!  
men det var inslaget i en massa kartonger, så vi gick och provade fiket på Flanör istället, det var helt okej !

sedan gick vi till mitt hjärta på SeaFun och hälsade, hon har viljat att jag ska prova ett par byxor där, så då gjorde jag det. dom var också helt okej, så får väl se ifall hon kommer hem med dom någon dag då ;P

vi gick tillbaka mot stan och tog en fika på George , kladdkaka och snickerslatte fick de det bli . gött de !

hemfärd efter det, jag körde Louise till jobbet och sedan åkte jag hem och sov en timme för att jag hade sådan jääääääääääävla mensvärk .

Älskling kom hem tidigare för att hon hade så ont i magen, stackars ! så nu ligger hon här och håller på att dör låter det som .

så nu ska jag åka ner och gymma och köpa en dunderkur till hjärtat !


bye !


Jf

Jf


RSS 2.0