Det går utför i nedförsbacke

Hej Hej !

Dålig update på MallanBrallan nu lär jag säga ..

Har väl inte hänt något speciellt de senaste dagarna .. hmm .

I tisdags var iallfall moster, mormor & lilla Alva hemma hos mig . Det var mys ! Alva fick som vanligt låna sin snälla gudmors (jag) telefon, men denna gång lyckades hon med att dränka den rejält för min telefon ville inte fungera alls : ( 
Jag var alltså väldigt svåråtkomlig den här eftermiddagen, men det ordnade upp sig mot kvällningen då jag åkte och lånade min brors telefon . Det var väl inte jätte populärt från hans sida, då han vet hur länge jag brukar kunna hålla en telefon vid liv . Inte länge alls ! Men jag fick låna den iallafall .. Tusen Tack my best brother .  =)

Onsdags jobbade jag stängning, hyfsad dryg sådan .. Sparfy var kvar till stängning för hon skulle vara min sovkamrat denna natt , men först var vi iväg till Hagaström .. Maria hängde även på , trevligt ! Inte ofta man träffar på den tjejen nu för tiden inte. Satt väl där och snacka till en halv fyra kanske, sen fick vi åka till Kungsgården för att köra hem Nicole innan vi äntligen fick komma hem till mig och lägga hos i en varsin soffa o somna till Tzatziki, haha ! Dock somnade inte jag, bara lilla Sparfy !

Torsdag då .. hmm . Tog mig en promenad med Sparfy till jobbet . Var meningen att bilen skulle tvättas, men sånt jävla väder ju  .. Går inte då inte . Så fick hjälp att kolla så allt är okej med bilen till besiktningen . En lampa på skyltbelysningen som vi bytte bara . Ja och sen var det jobb för hela slanten igen ..

Idag är jag uppe med tuppen ! =) men ska någon annan upp tidigt, ja då måste man ju offra sig ; )
Sitter på jobbet och käkar frukost nu, ska strax ta mig hemåt o slänga i lite tvätt . Sen ska Vi tvätta min bil och sätta på tillfälliga reflexer på kofångaren, så min älskling går igenom besiktningen ..
Jag skulle ha jobbat stängning idag också, men är bjuden på två födelsedagskalas, så jag fick efter mycket om och men bort min tid ikv, men då ville jag ist jobba på dagen, så då missar jag min tid till bilen , men världens bästa morfar kommer som en räddande ängel från Thorsfield och besiktar min bil :D Så allt löser sig alltid ..

Idag kommer beslutet om det blir någon 3 månaders vistelse på Cypern för MallanBrallan i sommar .. Håll tummarna för mig !


Varför jag skriver så utförligt, det är mest för att mamma ska ha lite koll på vad jag har för mig om dagarna, haha !

Nej, nu måste jag lägga på ett kol .. Har mycket att hinna med idag . + att jag fick erbjudande om att följa med ut på isen och sladda lite , och det är svårt att tacka nej till , så det ska jag klämma in här på min fullspäckade fredag . Åka bil har man ju alltid tid med ;D

Rätt komiskt att man typ ska på parmiddag imorn , haha ! Du & Jag eller Sofie ? ; ) Jäää !

Okej , nu måste jag dra !

Ha de bra hörni !

Puss & Kram

// Malin


Komiskt

Nämen hallå där !

Vem är på jobbet då ? ;D Jo visst fan, MallanBrallan såklart ! Har bara suttit o snackat skit i snart tre timmar, faktiskt riktigt rolig eftermiddag .. som den här : "pallapillapulla"  haha, klockrent !

Helgen i övrigt då ...
Jobbade  7-17 igår . Solade med Sara efter jobbet, sen var det skynda hem och göra sig ordning för att sedan åka vidare till Gävle o käka o kika melodifestivalen . Naajs kväll/natt .. Slutade med övernattning ...


Ska fortsätta denna dag med solning och myskväll med Sara, mycket trevligt ! Tur att jag städat hemma ; ) Måste nog ta mig lite tid och åka hälsa på min sötnos först också, så längesen jag träffade henne nu igen .
Sen efter ikväll ska jag träffa Dig , promise ;P


Alltså vissa saker är fan helt sjuka ! Är vissa desperat eller vad ? Men hej jag heter ...... och jag börjar jobba där, för där jobbar en skitsnygg tjej .. Och det kanske kan kännas precis som första gången ? Om jag gör om samma sak igen .
Oj, råkade visst vara alldeles för på den här gången, och hon är ju faktiskt upptagen och det blev inge bra ..  nähä .. förväntat dig något annat eller ?
haha aja , man slutar aldrig att förvånas .
Inte för att många kommer förstå det där jag nyss skrev, men men det är saksamma kände bara att det var komisk grej att skriva .


Ska förövrigt ha samtalet som kommer att förändra mitt liv något år framöver om det går bra =) hoppas att det blir positivt, för då flyttar jag härifrån 1 JUNI , forever ! Yeeeeah !


Nu ska jag lägga ut schemat, sen go to my little baby !

Tjaaaaa rååååå !

// MallanBrallan

De ä mycke nu !

Halloj !

Jag är sjukt dålig på att uppdatera här nu , men tiden räcker inte alltid till .

Har inte hunnit annat än att jobba denna vecka . Men inte är jag bitter för det . Behöver så mycket pengar som möjligt till sommaren ..
Och varför det då ? Det är inte riktigt klart än, så ska inte skriva det nu . Men en del saker är klara .. Jag behåller lägenheten i Sandviken till 1 juni . Mellan den 3-8 juni drar vi till Cypern på bartenderkurs . Där är det stopp än sålänge ...
Men förhoppningsvis kommer jag inte hem igen förrän i september . Så mycket kan jag säga nu . ; )

Så nu ska man snart bo hos mamma o pappa igen ;D haha ! Trodde jag aldrig . Trodde du mamsen ? ; ) Men det blir ju bara några mån tills man jobbat ihop pengar och drar igen , och då är det Australien som står på tur . Just nu är det ju bara planer, men är 90 % säker på att det kommer gå iland . Det hänger på chefen ; )


Idag är min enda lediga dag den här veckan , och då ska jag jobba ändå !! ååå ! trött jag blir ; ) men som sagt, jag är aldrig bitter !
sen ska jag nog träffa lille sparvis en sväng på kvällskvisten . Hon har ju saknat mig , så nu måste jag se till att vara lite social idag ;D Sen blir det Hofors , där det blir lite planering med miss Lindberg , och så slipper jag sova ensam inatt :D

Nej nu måste jag lägga på ett kol . På grillen ! :D

Hej Svejs ! Ha en bra helg !

// Mallan

ZzZzZz vill jag nu !

Godmorgon !


Sitter man här med jobb igen , men sista natten nu =) imorgon natt får jag äntligen sova . Fan va skönt !

Igår var det som sagt jobb hela natt o dag . Börjar gå lite tungt nu .. men snart klar !

Efter jobbet drog jag till Hofors på möte, efter det till mormor o morfar o käka . Sen hem till mamma och fick lite rådgivning inför flytten . Åkte ut te skogen och gjorde lille mannen sällskap, sen ett långt o trevligt samtal på vägen hem ; ) lite jobbigt att det slutade i tystnad bara , haha ! 

Befinner mig på jobbet 7-13 idag .. sen hem till Torsåker en sväng på em för lunch, barnvakt och klippning .. Åter på jobbet cirkus 17-22 . Förhoppningsvis bara till 19,30 för jag vill TRÄNA !!!  

Omöjligt ta mé fan !

Hej Hopp mitt i natta !

Idag är det tisdag, jag tycker inte om tisdagar mer .. usch !

Har inte så mycket att skriva idag . Förutom att jag insett att vissa saker är helt omöjliga ... Som t ex att flytta redan imorgon , för det är vad jag vill ! Har absolut ingenting kvar här att göra , helt sjukt . Inte ett skit !

Igår var en seg dag, jobbade hela dagen . Mormor & Morfar kom in med två måltider, så hungrig var jag iallafall inte ; ) Kom väl från jobbet vid 21 , åkte upp till Hofors där det blev film hos Joakim . En skräckis .. Sofie satt och "fjanta" sig hela filmen, men ändå fick filmen en vidbränd toast, som Jocke uttryckte sig . Av mig fick den knappt en halv isf , så "icke skräckis" var den ! 

Inatt sover jag hos mamma o pappa , inte för att jag gått o lagt mig än då , men har man jobb o göra så har man .. 
Ska slumra till ett par timmar nu iallafall , så man inte är helt död idag ! 

Ha en bra dag ! 

Jag finns på donken 08-19 om någon funderar :P

Tjippp ! Tjoppp !


Goodbye

Bye mother, bye father I´m going undercover
I got to go, I got to move on
Bye brother...

...


...


...


...

Veckan har gått ..

Jaha, då var det måndag igen .. Var en vecka sedan jag skrev här nu, förutom igår då , men lever man ett stressigt liv så gör man .. =) Men jag är inte bitter för det, vill försöka hinna med alla mina vänner och min familj lika mycket .. Men mig själv då ? haha, ja det är ett senare problem att ta tag i . haha ! Även fast jag tror att jag tagit tag i mig själv ganska bra de senaste veckorna, mina nära och kära säger så iaf .. Så det är skönt att höra .

Veckan som gått kommer jag inte ihåg riktigt nu , men den har iallafall tillbringats i Hofors, utom i torsdags natt då vi var ut på Slick i Gävle .. Det var helt okej ! Mycket träning har det blivit, eller iallafall mer än vad jag är van med ;P

Fredagkväll var också mycket lyckad . Jobbade till 19, åkte hem till Sara som var själv hemma . Där väntades ett uppdukat bord med tacos på oss .. Inte dåligt Sara :P mycket gott ! Åt cocosbollar till efterrätt, haha och ja det var kuul ! :P jag var var iaf kladdig i hela ansiktet efteråt .. Vi drack även våran favorit "smulgubbe" till ; )
Vid tio snåret bar det iväg till Hofors för mig .. Jag, Sanna, Sofie & Madde gick på Depå där Itchy Daze spelade, asbra var det , och vilket drag på scen !
Kan ju säga att det skivan har gått på repeat enda sen i fredagsnatt, haha  ! Sjuukt bra !


haha , igår var jag, min kusin o bror ute o finkörde i skogen med en "pansarvagn" . Så jävla roligt var det !
På kvällen blev det bio .. Den var nog bra om man fattade något , haha ganska trög ja :P
Som sagt S, synd att det inte var någon från Sandviken där och såg oss på våran "dejt" då jävlar hade rykterna gått som en löpeld genom denna lilla håla ! hahahahahaha !


Nej , åter till arbetet . Blir en lång natt . Tjaaaao !


911

Lägger in ett snabbt inlägg nu när jag väl har tid att sitta här i fem min ...


Varför måste något hemskt hända innan man inser vad som är rätt ?

Kan någon svara på det ..


Allt som sker har en mening ...


Vi ska bli sambos, spännande !  ; ) Sovrums-tv, äntligen ! haha
...tom ett hyfsat välfyllt kylskåp kanske ?

Det sista halvåret som är kvar nu, så ska jag verkligen utnyttja min underbara lägenhet till MAX ! Så jag känner när jag flyttar att jag verkligen tog vara på den .

"Bara" 8 månader kvar tills vi drar nu ! :D Kan inte bli ett bättre läge än såhär ! 


Lill vovven , Saknar Dig !  

Och till mina vänner och min familj ... Ni är SUPERDUPER BÄST !

Sara ... Tusen Tack för supergod mat igår ! Vet inte ifall jag tackade ordentligt .. Och du .. Det ordnar sig förr eller senare =)

Ha en fortsatt bra helg allihopa ! Det ska iallafall jag ! ;D

Ska "hem" till hofors nu och "kramas" med min bästis ; )


// 911 i ´am coming home tonight ...


The Last Kiss










Hej Då för ett tag !



Ha de bra allihopa ! =)

Kuuuuuuuuuuuul !

Det här ska bli kul ! Nu har MallanBrallan talat, högt och tydligt ! haha ! Ska bli roligt att se hur detta tolkades .. ;D

Grejen är den att ... Det jag säger är ju absolut ingen osanning. Helst av allt vill jag bara vara tyst om det, men när någon kommer och berättar något för mig, då blir jag så frustrerad så jag måste bara UT med DET ! För allt är bara så jävla förvirrande och konstigt just nu !!!

Ska verkligen föröska att behärska mig nästa gång jag hör något, bara säga "åå vad roligt" och inte yttra mig mer . Ska bli bättre på det, jag lovar ! Men en sak svär jag på .. Jag ljuger Aldrig !

Räknar ner ... :P




Godnatt !

?

Idag ska jag hinna STÄDA en MASSA hemma ! :D Och börja förbereda lite för flytt så gott jag hinner =)
Det är inte någon som vill köpa soffor ? :P En svart tre sits och en två sits ? En säng (160) ? Men inte sängen förrän i höst ;P haha ! Lite andra grejer som måste bort också ..

Inatt ska jag sova hos mamma o pappa, och förhoppningsvis lyckas dra FiaLotta upp ur sängen imon fm och ta en promenad med mig ;D resten av veckan bor jag i Hofors hos my Best Friend . Det är så jävla värt att ha riktiga vänner som verkligen känner en och vet vad man behöver <3

Nej, inte har jag tid med det här inte .. Åter till städandet .. Funderar på att ringa GR ; )


Ha en bra dag !


// Malin

En pizzarulle frulle

Har nyss varit o käka pizza på Hagaström, sikken liten tjockis jag é ;P

Nu ska jag somna framför en film i supersängen ;D Mys på den due !

Godmorgon då . Tjao !


CS

Nu sitter jag hemma hos mamma o pappa . Blev bjuden på mat här idag, de e bra de =) Ska fika lite innan jag drar hem till mig, och vidare till en efterlängtad stängning , noot ! Men får se fram emot sladdandet inatt ist ;P

Sov hos Sofie inatt .. Hon "skällde" på mig för att det alltid blir så sent när jag är där, men det är bara för att vi har så mycket att prata om hela tiden. Det är skönt ! Sofie är Bäst ! Hon vet vad som händer .. Och hon vet vad som kommer att hända . Hon är nästan som en liten spåkärring ; )

På tisdag ska vi gymma, simma o sola . Sen ska vi hem se en bra film, götta oss lite och gråta "för kärlekens skull" .. haha ! It was nära today ! söthuvve !


På fredag är bartenderkursen bokad och KLAR , äntligen ! 8 - 22 Juni , Byye Sweden, Hello Cypern ! 

Städa hemma imorn, strukturera lite och sen ska jag jobba ihjäl mig varje ledig dag , så Australien resan också blir av :D


Ha en bra "vilodag" ! 

// MallanBrallan 

Inte roligt i längden . . .

Det är bra att Du tycker att det är roligt iallafall =) Det tycker då inte jag ! Men det kommer nog inte du tycka så småningom heller .. ¨

Jajja , skit i de nu ! Flytt vankas, bekymmer=slut ? Inte helt kanske .. Men känns även som att det är bäst att lämna vissa ifred på sitt revir ;)


Har iallafall haft en mycket trevlig kväll ! Jag äger på charader, lätt ;P Kanske skådespeleriet vore nåt ändå Matilda ? :P


Nej, nu ska jag åka till Hofors och sova med min käraste , Love Yaa !


Tänker på Dig ...


Sov Gott !! // Malin

Se och Hör

Även fast jag varken vill se eller höra, så får jag det ändå .. varför ? :S

Road Trip in summer ..

Kan det inte bara bli sommar snart ? Ser så sjukt mycket fram emot Cypern, kommer bli sjukt skoj !

Mars & April .. varför kan man inte bara hoppa över dom månaderna för ? Booooring !

Jag ska jobba hela sommaren, förutom cypern-resan och någon festival .. Sen bär det förhoppnigsvis av till Australien ett år ! Fiiiiint de !

Iofs har inte mina planer gått som planerat den senaste tiden, men kanske dags nu då efter alla motgångar ? Får hoppas på de .

Får se vart vi tar vägen efter resan, plugga blir det iaf .. Har nog bestämt mig fastighetsmäklare ändå =)


Jobb & Spel ikväll , det blir bra !

Tänker på Dig E ! Det löser sig ... Snart så =)


Kram Kram

sanningen är ibland ens fiende . . .

Jaa , nu vet du ....

jag vet inte vad jag ska säga ... det känns bara som allt var för att få mig ner i skiten igen .

men du har gjort mig så jävla besviken, så ilskan tar oftast över . . .


sanningen kommer alltid fram, även fast man inte vill .  

Jag ville inte ha den, men trots att jag kämpat emot allt vad jag orkat kommer den fram mer och mer för varje dag .



För att avsluta med något positivt ... :P Har haft en trevlig kväll med Jessica, Emelie, Sparven & Elin =) SingStar, Charader & Barnfilm bestod denna kväll/natt  av . Trevligt värre, men Jessica SUGER verkligen på charader :P Jag & Elin äger !

Godnatt Allihopa ! Nu ska jag tagga för ännu en spelkväll imorgon hemma hos Sara, och melodifestivalen på "bio" =) 

Syyyynd

aa men tjaa !

Idag har jag varit upp me tuppen ! fan .. han gal som tok ! inte riktigt klok ..

Åkte hem till mig tidigt imorse, packade en väska och drog hem till mams3n . där blev det ett glas juice och en "tupplurr" på soffan innnan vi drog upp till ridskolan, där jag fick agera "babysitter" i kylan åt gobiten, men hon är så sjukt goo, så det gör jag gärna ! :D

Efter det åkte jag och handlade, och gjorde langos åt mamma o bror =) dutti ja ! 

Em kaffe blev det efter det, hade fått semlor av moster .. haha shit vad jag lät som en kärring nu kände jag, men den bjussar på ;)

Hårfärgning på mams3n nyss, inte hunnit så mkt mer . Väntar på Elin ska ringa nu bara, så jag kan åka och hämta henne och åka hem till o laga ihop lite mat . Sparfy & ev Sara dyker nog upp lite senare också, då blire charader o film för hela slanten kan ja lova .

annars .. hade jag inte så mycket mer idag . Syyyyynd ! :P


ha en bra helg vettja ! 

Hej Svejs ! 

// Malin
   

Någonstans där framme finns det hopp ....

Jag lever på hoppet, Du och Jag <3

Fest ikv ! ;D haha lite rädd är jag , men låter jag bli shotsen går det nog sjukt bra , haha .

Uppdate tonight after the outgång :P


Tjaaa !

Besvikelse

Nyss hemkommen från en promenad och solning med Sara .. sköönt ! Somnade i solariumet, sjukt skönt . Behövdes verkligen också, eftersom jag ska tillbaka till jobbet vid 19 och jobba stängning .
 

Synen idag fick mig verkligen att inse på RIKTIGT ännu en gång vad det är hon gör med mig.. + gjorde mig väldigt förvirrad ..
Så ... Flytten känns som en riktigt bra idé ! Träffa nya människor, och verkligen börja om någonstans där det går att lägga allt bakom sig, och minnas bara det bra utan att bli påmind om allt skit .
Hoppas för allt i världen att det blir av denna gång  !

Men före det finns även andra resor inplanerade av fröken Lindberg och av mig då såklart =)

Mars - Kryssning
April - Elmia , ev Sälen
Juni - Cypern
Juli - Festival , blää ;) men men, vad gör man inte :P
Sep - Okt - Flytt förhoppningsvis ... Helst Australien, annars är det nog ganska bestämt att det blir Linköping ..  


Sara Löfgren - Starkare

...För jag går nu .

Australien

Det lutar åt Australien , visst Sofie ?
Skulle vara grymt sköönt ! Vill helst av allt bara packa o dra redan på fredag ..
Torsdag är en viktig dag, vill vara närvarande då ...<3

Flytt nu ! Måste våga ta steget, hjälp till att peppa mig är ni snälla ! Så jag får fingrarna ur aset och drar härifrån ! :P

Haha jag bor i S-viken av en anledning .. och den anledningen finns inte mer, så va fan gör jag kvar här ? Ge mig ett nytt jobb någon och ett nyrustat kök, så drar jag direkt :D


Promenad , möte, Promenad, Solning, Promenad och Jobb väntar nu .

Tjaaao !

Harry's

Haha, jag och Sofie fick ett klockrent sms från Harrys idag iallafall ;)

"Nu på fredag presenterar vi Adam Tensta
på Harrys Falun.
Förköp i Harrys pub.
På scen 23.00
Och det gör inget att det gick lite snett
sist du hälsade på oss ;)"

PINSAMT !!!


Ingen Rubrik

Nu vare längesen igen ...

Orkar inte skriva vad som hänt de senaste dagarna, de som känner mig vet redan =)

Igår var vi iallafall in på church street .. Fick vänta närmare 2 timmar på bord, men vi var ju 9 st , så då tar det lite tid .
Tänkte välkomna farmor in i "blogg-världen" med denna bild:

Efter att vi varit på shurt street, åkte jag till Hofors och sällskapa Sofie, klockan var väl sådär vid ett när jag kom dit, så vi avslutade kvällen en timme på Depå , hahaha ! Nyktra såklart ! ;D


Idag har jag varit och hälsat på ena delen av släkten, var längesen jag såg dom nu . Är ju inte hem så mycket numera .. Här är ett smakprov på en utav dom (och jag själv såklart):
 
På em blev det bandy, SAIK - EDSBYN .. Matchen slutade 3-4 för den som är intresserad ;) Mina "fossingar" har förövrigt tinat upp nu efter 2 timmar ;D

Är I Torsåker nu .. Elin ska klippa mamma, och sen blire kika film o åka lite i min Älskling ...
 
Bilderna kommer snart ... =)

Ha en bra kväll !

Puss O Kram !

Glöm inte att läsa mitt inlägg nedanför , det är grymt bra skrivet ..

The life can be confusing sometimes ...

Jag grät en skvätt idag ...

Skrivet av Kristin Wahlund 2006-12-06 :


Sådär. Lördag eftermiddag. Har packat allt nu tror jag. Kläderna är helt nerpackade i dom 4.a trunkarna. Soffan, bordet, tv.n och sängen i tryggt förvar i lastutrymmet. Det ända som är fel nu är väl vädret. Mörkt börjar det bli, och regnet duggar. Resan tar väl ca 4-5 timmar om jag håller mig till en skaplig hastighet. Tre år har det gått nu. Eller ja, 2 och ett ½ om jag ska vara rätt exakt. Skolan gick väl rätt fort om jag får säga det själv. Bal, studenten och sen en hel sommars jobb. Okej, jag kan erkänna att det blev en hel del svartjobb åt alla kompisar som nyss köpt lägenhet också, men klart man ställer upp, och pengar behöver jag ju nu. Verkar som om alla tydligen blir kvar här ändå, fast dom pratat om att flytta och läsa vidare. Och nu står dom där. Jag sa det till dom och jag vet att jag till slut hade rätt. Efter 3 år på SAM så står dom där. Dom orkar helt enkelt inte plugga vidare. En del jobbar på resultat fortfarande, andra på IcaMAXI och någon på Mc,Donalds. Tre av mina gamla klasskompisar har till och med skaffat familj. Det var för en månad senast jag fick beskedet. Olov på golv och kakelfirman hade tackat Ja till en lärlingsplats. Ringde syster på direkten och pratade. Det var dom tre fortfarande. Dom bor tillsammans utanför stan i Göterborg i nått fint nybyggt område. En 5.a tror jag faktiskt att det var. Var sjukt roligt att prata med henne iaf. Har bara träffat henne en gång sen dom flyttade. Och det var precis i början. Undra om man kommer att känna igen någon av dom 3 när man kommer fram. Undra om dom är samma personer ? En snabb blick på klockan, 18.30. Då är det väl bara 2 timmar kvar då. Tur iaf att jag har sjukt mycket bra musik att lyssna på i bilen. Vägarna blir mer tättrafikerade, här har vi nog stan ska du se. 3 km kvar. Far väl ut mot kusten. Ett nybyggt hyreshus med stor balkong. Där har vi det ! Två våningar, vitputsad fasad, stora fönster. I Like it ;) Får väl ta och pallra mig in och hälsa på folket. Ringklocka har dom också, det var mer än jag hade förväntat mig. Ett tryck. Ingen öppnar. Sätter örat mot dörren för att höra bättre. Ja, nu så. Nu hörs fotsteg. Dörren öppnas och en karl med blont ruffsigt hår, mjukisbykor, ett glas med livetsdryck i handen och ett stort leende står där. Jocke, min gammle räv. - Brasssssen! Är allt han säger och kramar om mig. Honom har jag inte heller sett på något år. Men han är desslika. Fast ännu gladare. Det visade sig att han faktiskt fick jobb på IKEA när dom nyss flyttat ner och nu var han chef för soff-avdelningen, helt otroligt. Jag tar av mig mina "U-båtar" och stiger in i lägenheten. Kikar mig omkring. Helt sjukt vad snygg det är. Stora öppna ytor och höga fönster ut mot vattnet. Köket är rätt stort med vitvaror av rostfritt stål och en stor köks-ö, som påminner lite om en bardisk, i mitten. Traskar vidare med Jocke hack i häl in i det stora öppna vardagsrummet. En braskamin brinner i ett utav hören och mysmusik spelas från stereon. Där sitter hon. Systeryster, inlindad i en mysfilt och klistrar i ett fotoalbum från deras tripp till Kaliforninen. Hon skiner upp och reser sig när hon får syn på mig. Jag inser att hon fortfarande är lika kort som när jag såg henne sist. Vi slår oss ner i soffan och börjar prata. Marie hade pluggat vidare och blivit massör. Tro det eller ej så har hon faktiskt öppnat ett eget litet massagekryp in inne i stan, och hon har blivit väldigt eftertraktad bland storstadsborna. Roligt att det har gått så bra för dom. Jocke och Marie erbjuder sig till att hjälpa mig in med all packning, så vi traskar ut på gården. Wrroooooooooooom. Ett enromt effektfullt ljud hörs och Jag kikar upp för backen. En svart, stylad Evo 6.a kommer farande. dow,dow,dow. Basen dunkar hejvildt och musik som "Vart bor du lilla råtta" i dagispopverisionen dånar ut ur högtalarna. Bilen bromsar in och stannar framför oss på gårdsplanen. Motorn stängs av och en kort, busig och lycklig Malin stiger ut. Hon tar sig ett varv runt bilen och kollar så att fälgarna är hela. Sedan tittar hon sådär busigt på mig som bara Malin kan göra. - Shaaaa Lillskit ! får man höra. Hon ger mig en kram och slår mig lite på magen. Hon blir lite imponerad men ändå lite besviken när hon inser att min donkenmage är borta efter all den träning jag har spenderat på gymmet. Vi 4a bär in dom sista grejorna. Vi sätter oss i soffan igen. Malin berättar lite om vad hon har gjort den senaste tiden. Om hur hon började läsa igen lite på komvux när dom nyss flyttat ner, men avlutade kursen när hon insåg att sånt "skit" behöver inte hon läsa. Så hon kom in på någon fordonsteknikkurs på 1,5 år och glasmästeri , en halvterminskurs, för att lära sig tona bilrutor. Hon blev så pass duktig att hon fick jobb på en stor bilfirma innan hon ens hunnit avsluta sina kurser. Hon trivs hur bra som hälst säger hon. Jocke avbryter samtalet och säger att han är sjukt sugen på lite "livetsdryck" och chips. - Föresten, säger han, så har Malin vart och hyrt en film idag också, säger han och ler. Han tar filmen från byrån i vardagsrummet. Vad handlar den om? undrar Marie nyfiket. Jocke skrattar, som bara han kan, och så säger han : Det är en film om två killar som uppfinner en spray som man tar bort hundbajs med ;) ! Marie, Jag och Malin skrattar. Vi tittar på varandra och inser att vi helt enkelt inte klarar oss utan varandra och att vi är en helt olagbar kombination. Nästan som i en film...





Vet ni vad ? Det blir Aldrig som man tänkt sig ...















Linköping, Norrköping, Australien ... hmm we are confused...Autumn 2009



RSS 2.0