Warriors

Egentligen, om man ska vara petig, så skulle jag ha sovit vid det här laget, eftersom klockan ringer 04.45 imorgon. Morgonpromenad och stadig frukost innan jobbet 06.15. Jag är helt värdelös att gå upp när klockan ringer, men från och med imorgon då jävlar ska det bli ändring på det. Var ut på promenad med mamma och Carro idag, hade verkligen glömt bort hur skönt det är!

Skickade ut alla fakturor idag, skönt att äntligen ha det gjort. Det var jobb från oktober som jag inte hunnit fakturerat... Så i slutet av den här månaden rullar det in en skaplig summa, awesome!

Idag var jag och tittade på ett jobb, en flyttstädning på 300kvm. Självklart tog jag det och sa att jag skulle återkommer med en offert på det imorgon, så det har jag suttit och knåpat ihop ikväll. Det är ganska svårt att ge ett fast pris sådär, mycket tänkande och uträknande hit och dit, men det är skitkul! :D

Så se till att flytta nu allihopa och låt mig flyttstäda åt er ;)
Ring bara 0738301106, skit enkelt!

Tänkte skriva vad jag gjort i helgen, men jag tror jag glömt det mesta, som vanligt. I lördags var vi iallafall i Järbo och spelade spel, det var både mysigt och roligt!
I söndags tvättade jag den extremt skitiga bilen, skulle ha behövt tvättat den andra med, men det får jag göra imorgon. På em var vi till Valbo en sväng, och sen var vi på besök i Sandviken! Det var också mysigt!

Idag råkade jag sova lite för länge som vanligt. Åkte till Magnus och Carro och drack kaffe, efter det åkte jag, Carro och Jessica en sväng, åkte ner till Magnus på firman och drack ännu mera kaffe. Efter det åkte vi hem till oss och byggde ihop det ena badrumsskåpet. Vid fyra åkte Jessica till jobbet och jag och Carro åkte till Storvik och hälsade på Linda, Hasse och Alva och drack ännu mera kaffe ;) Åkte hem till mamma och pappa och åt sedan, och jobbade lite.
Nu ligger jag i sängen och ska sova, men Jessica sitter vid tv:n och släpper så in i helvete mycket skitar, så jag lär ju ska drömma om bomber och krig inatt :/


first class

Elin och Rickard var precis här! Sötnosar! Dom åker till Thailand på Söndag dom jävlarna, första klass ska dom flyga också! Vi kanske ska kika förbi där imorgon och titta hur dom fått det i lägenheten. Har ju inte hunnit varit in än... Nu ska vi beställa lite filmer. Har ju massor av rabatter och vip på homeenter, för att jag beställt tusentals filmer, eller glömt att avbeställa månadens film tusen gånger heter det kanske!

Hallå där

Idag har jag varit i Valbo med småtjejerna (Alva och Lova) och moster . När vi kom var det inte alls så mycket folk, sen när vi skulle in på Ikea och käka och kika runt där, ja då jävlar ramlar det på med folk,så för mig blev det inget handlat av det Jessica hade skrivit upp, så hon var var ju måttligt road när jag kom hem med ingenting..

Till sist åkte vi upp på toysrus, tjejerna fick välja en varsin sak dom ville ha. Alva hon tog en mikrofon, medans lova tog en griffeltavla med Pippi på. Goungar!!!

Vi åkte sedan hem till Hasse och fikade och snackade en massa skit i ett par timmar. Trevligt!

Nu är vi hemma, ska käka nu sen röjja lite här hemma, vi har så inihelvete mycket saker!!!!!

Elin och Rickard kommer förbi en sväng också, mys!

Får se om vi kanske hinner in till Gävle och spela lite spel också. Kommer ju hela tiden på att jag börjar jobba tidigt imorgon, så vi kanske blir hemma ändå..


Bygg en båt

Det blev ändrade planer helt ikväll. Brorsan kom ju förbi, och det händer ju inte allt för ofta. Han hade inte sett Rose Red, så vi har tittat på den sedan sju till nu. Carro kom förbi en stund in i filmen också, hon hade haft tupperware-party hemma, det förklarar ju också varför Magnus inte ville vara hemma. Det är en bra film, men Jessica har skrikit mig i örat minst tre ggr, så jag vet inte om jag ska åka och knycka morfars ena hörselapparat imorgon kanske...

Läggdags nu


you learn

Nu har jag bestämt mig för att skriva liiite mer här. Det passar ju bra när man för engångsskull har skaffat sig ett normalt liv. Med normalt liv menar jag nog att jag inte jobbar på "donken" längre. Ett bra exempel är att jag nu i januari har fyra helger lediga, av fyra möjliga! Helt otroligt! Okej, jag jobbar nu på lördag, men det är allt. Jag vet inte riktigt vad man gör nuförtiden när man är ledig?! Om det är någon som har några bra förslag, så får ni gärna hojta till!

Några av Er trogna läsare på denna extremt fartfyllda blogg kanske undrar vad jag gör nu?!

Jag har precis sagt upp mig från ett heltidsjobb på "donken", tagit ett halvtidsjobb på Lidl och startat en enskild firma där jag utför hushållsnäratjänster och lite annat smått och gott. Jag tackade för ett par veckor sedan nej till ännu ett heltidsjobb i Gävle, så jag tror alltså stenhårt på min firma. Man ska våga satsa för att vinna!

Jag kommer att skriva här mest för att jag själv ska komma ihåg vad jag gjorde för fyra timmar sedan typ...Så bra minne har jag...

Annars är nog det mesta sig likt. Bor kvar i samma hus, har samma brud som sist, samma hund, samma katt, samma bil + en till bil, samma mamma, samma pappa, samma vänner + någon ny sjysst en !

Idag har klivit upp efter 11 timmars sömn, fikat hos moster, ätit hos mormor o morfar, städat(firma), fikat hos mormor o morfar, köpt ett underställ och ett par handskar i mammas horseshop, åkte hem och diskade och plockade lite, satte mig här och fick ihop några rader.
Kvar idag är att nu koka sig en kopp kaffe, plocka lite till här, dra på sig varma kläder och ta en promenad ner till gymmet så att de stora musklerna inte blir till gäddhäng , och sist men inte minst ska jag ta en välbehövlig solning.

Fast nu dök bilhandlarn (bror) upp , så kanske det blev ändrade planer ;D

gokväll!


RSS 2.0