nytändning i livet

Idag mina vänner och fiender...har jag fått ett sommarjobb !! :D den ni !!! jag är lyckligast i världen ! det ska bli inihelveteskönt att ta en paus från hamburgarna ett tag eller för alltid ?! det visar sig om jag får vara kvar på mackedonken och jobba extra under sommarjobbet i Gävle eller inte. Är i stort behov av pengar, så jag hoppas att jag får gå ner lite på tid under fem veckor i sommar, så jag hinner med båda jobben :) skulle vara awesome !! är så mycket jag vill göra, men pengarna räcker inte riktigt till allt tyvärr. Sommarjobbet är ett 7-16 jobb, sååå värt !! det betyder alltså lediga helger !!!!!!!!!! MEN går det som jag vill kommer jag att knega på donken dom lediga kvällarna o helgerna . Svensk sommar 2011 = hej då !! UTOMLANDS höst 2011 = GIVET !!!

Sommarens outfit som jag fick åka och välja ut alldeles själv idag ! :D



Det går bra nu kompis !!

Annars idag då...

Jag och hjärtat var en sväng på Owe´s efter mötet . Vi köpte en fin fin radio som Jessica blev kär i vid första ögonkastet .
På hemvägen åkte vi förbi Lina och drack lite kaffe. 
En sväng förbi Malin & Micke på kvällskvisten för att mysa med världens sötaste tjejer !! Ut på promenad var tjejerna också i sina nya skor . Se facebook !! Varning för världens sötaste ungar ! 

Jessica gick precis och lade sig. Medans jag måste hålla mig vaken ett tag till eftersom ännu fyra stängningar väntar. Ni hör ju själva.. Skönt med nytt jobb ett tag ?! 

Nu ska jag glo lite mer på mästerkockarna då jag ska få lite inspiration till mina matlådor jag måste greja i sommar, för där finns de då inte någe hamburgare och slänga ihop inte ;)

godnatt !  

SMS-inlägg

img_4937 (MMS)


du är inte perfekt

Vill börja med att säga att jag har haft en jätte trevlig helg!

Fredag --> Sista jobbdagen för denna vecka, 6-14,30. Skönt med en ledig helg..Det händer inte ofta..
Åkte förbi mormor och morfar och fikade och myste lite. Efter det åkte jag hem och tvättade bilen. Tredje gången denna vecka? Kan vara så illa. Det är inte det att jag har lite att göra, det känns bättre att åka i en icke dammig bil helt enkelt.
Gävle var nästa stopp då vi skulle hem till Isabell och laga mat. Det gjorde vi bra må jag säga! Ja,jag dukade iallafall..Jag, Isabell och Ida drog i oss några öl medans Jessica hellre kör min fina bil, så för hennes del blev det vatten och cola denna kväll. Vi drog oss som vanligt till Interpool där vi spelade lite biljard, men kände ganska snabbt att vi ville prova något annat denna kväll, så vi drog till Oleary´s istället, och där mina vänner träffade vi ingen mindre än "naken Janne" och där får ni inget mer veta.. Sammanfattnings vis var det en jävla rolig kväll och en mycket mycket BLÖT kväll!!!

Lördag --> Vaknar och mår som man förtjänar kort och gott. Var iallafall in till moster och Ove och käkade och umgicks lite innan det var dags för dom att ge sig av till Arlanda då de ska tillbringa den kommande veckan på Kreta. Fuskit! MEN tro inte att jag klagar på detta strålande väder vi haft denna helg. Jessica tvingade med mig upp till Hofors för att gå systemet, och det var ju verkligen jäääätte roligt med helvetes jävla bakfylla, men det var bara att ladda om igen inför ORKEN och FOLKAN denna underbara lördagkväll! Carro och Filip kom hit före, och var awesome, tack var en sjukt trevlig kväll! Blev inte så denna kväll, men det var roligt att dansa till nostagi musik och träffa folk man aldrig över huvudtaget ser röken av längre. Sammanfattningsvis var detta också en bra jäkla härlig kväll.

Söndag --> Vaknade av att mamma ville att jag skulle komma ner till mormor och morfar och hjälpa till och kratta, och det var väl självklart att vi drar på oss paltorna och åker ner. Krattningen gick fort, eftersom vi var fem stycken, och det välbehövliga kaffet och de goda kakorna i solen satt som en smäck! Som tack för hjälpen fick vi pengar så att vi kunde köpa något gott att grilla till kvällen. Gjorde slag i saken och bestämde med Magnus och Carro att vi skulle dit och grilla. Mycket lyckat och gött!! Men innan det var vi ute ett par timmar och städade bilarna. Ett par timmar!! Min bil har aldrig varit så fin under de tre och ett halvt år jag ägt den!! Det känns skönt att man inte bor i den längre...
Söndagsfinal av BB och finbesök av sötaste Elin Nilsson och Emelie, trevligt! 

Är så fruktanvärt jävlaskittrött nu så jag vet inte ens hur jag orkat fått ner allt detta, men har sex stängningar denna vecka, och måste alltså försöka att gå in i den rytmen redan idag, surt! 


Ibland kommer jag att tänka på hur livet sett ut, vad som hänt och hur man mått..
Ingen människa är perfekt, ingen, absolut ingen, och det är så inihelvetejävla skönt att veta! Varför tänker jag inte gå in på här, för det skulle bli så mycket bittra miner då så ;)
Vi gör alla fel, alla sårar vi någon gång..Varför, varför sårar vi varandra? Jag blir så jävla arg när jag tänker på det!! Varför kan vi inte alla bara ta hand om varandra?! Tänk vad mycket lättare och roligare allt skulle vara, och vad mycket mindre deprissioner folk skulle ha. Jag tycker inte om depressioner, det kan förstöra en männsika så hemskt mycket.. Alla kan vi väl lära oss att ta hand om varandra istället?!

Har inget vettigt att skriva. Fick bara en tankeställare..och en snilleblixt som alltid! ;D


film nu, sen sova, äntligen!!!


min bästa vän

Jahaja vad har hänt här då ? Inte ett jävla skit ser det ut som.

Ändring på det då? Aaa visst !!

Jobbade en jävla massa timmar förra veckan så jag har väl lite att ta igen här den här veckan när jag har lite mer tid..

I helgen fick jag äntligen äntligen äntligen på mina nya fälgar på bilen !! awesome blev det ! :D 
Så det har blivit tre tvättar på  fyra dagar nu + att jag tvättat finsaaben och mammas bil också. Roligt att tvätta bil ?? nja, sådär då ;)

På lördagkväll var vi till Isabell, sen var vi ut på Interpool, det var trevligt sóm vanligt, men dock ingen långvarig vistelse denna kväll eftersom jag skulle jobba på söndagmorgon kl sju. Efter jobbet var vi till mamma och pappa och käka söndagslunch, färsk lax och mammas super super super goda sallad !! mmmmm !!!
Blev BB final hos Malin och Micke på kvällen och så har det blivit dom två senaste kvällarna också, eftersom boxern verkar gjort sitt här hemma.

Hade så jävla mycket jag skulle skriva när jag tog tag i det här, men har fan glömt alltihopa.

Nu måste jag packa väskan och sen sova, börjar 06 imorgon :( men efter jobbet blir det en fika med Sara !! mys !

Nu ska jag gå och dra ur bruden ur duschen och slänga henne i säng <3


På återseende

RSS 2.0