Not yet ...

I used to think
I had the answers to everything
But now I know
That life doesn't always go my way, yeah

Feels like I'm caught in the middle
That's when I realize


I'm not a girl,
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While I'm in between

I'm not a girl
There is no need to protect me
It's time that I (I)
Learn to face up to this on my own, oh

I've seen so much more than you know now
So don't tell me to shut my eyes


I'm not a girl
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While I'm in between

I'm not a girl
But if you look at me closely
You will see it in my eyes
This girl will always find her way


I think I know what I want ...


de e ja de ;P

Vill bara börja med att gratulera min vän Karro som kommit in på sjuksköterskeskolan, Äntligen ! GRATTIS !
 

Och sen vill jag tacka Sara för en sjukt rolig dag i Valbo ;D Det gör vi om snart igen ..

Tog en trevlig kvällspromenad nu på kvällskvisten, tack för våra pratstunder .. Tror vi behöver dom båda två ;) Det löser sig, det gör det Alltid, Tro mig ! 



Mina vänner säger att du är respektlös av det dom sett , men jag säger ingenting, för jag har inget sätt och vill inget veta . Vill inte tro något sådant om dig .. Inte så jag vill minnas dig, därför håller jag min borta från Allt !
Kommer aldrig vilja dig något illa, och kommer aldrig göra dig illa på något vis , men vad du vill göra det är ditt val och inget jag har med att göra .. Du är Du , och Jag är Jag .. Alla har vi olika fel o brister , Du har dina och jag har mina .. Och vi bearbetar saker på olika vis .. Vill du vara envis, otrevlig och avig, ja då är det ditt sätt ...
Jag hoppas bara att du mår bra och har det bra, för det jag minns av dig är något som kommer finnas i mitt hjärta för alltid , och vill bara att du ska må bra . Och kunde inte jag få dig att må bra, då är det bra att någon annan kan få dig att må bra tycker jag, det är huvudsaken . . .

För övrigt ...

Jag mår bättre nu och livet känns värt att leva igen, så tack allihopa som stöttat mig under det här <3 

Och mina vänner , tack för en underbar helg !!!  hahahahahahahaha , det glömmer vi Aldrig ! Älskar Er !!! 
 


Gangster .. That´s Me !

Ja, det är fan vad man blivit poppis efter helgen :P "i´m a famous gangster" numera .. haha !!!

Helgen är något jag sent kommer att glömma...kan ju faktiskt inte annat än skratta när allt har lagt sig . Men en sak är säker, Me Like Blåvitt !!! Tack pojkar och flickor, lovar att vi Aldrig ses igen ;) och taxichaffisen .. vem är du ? haha !
Och ... Nästa gång är det hemmamatch, missa inte det !


Jobbade igår, men slutade vid 14 . Mådde lite lite dåligt igår bara .. Blev fika på stan hela em sen, trevligt . Hoppas att vårat samtal hjälper dig lite nu iallafall och att allt löser sig .. Aldrig roligt att se någon så ledsen, även fast leendet kommer fram ganska ofta ;P

Blev mat hos mamma o pappa på kvällen , sen åkte jag till Hästbo och hälsade på lite ...


Idag blir det soffläge, är så jäkla förkyld efter helgens bravader .. usch ! Så jävla trött på förkylningar nu, har hållt på såhär enda sen i höstast nu .. Fyyyy Faaaan !

Sist men inte minst, jag har fått kört min drömbil idag !! :D Fast ett nummer mindre, men det gjorde inget ! Tusen Tack ! :D


Hörs sen ! Tjaaaaaaaaaaaa då !

Karatefylla ... På riktigt !

Passsss på gårdagen !!! På riktigt ...

"Hur gamla är ni egentligen?"  Klockren kommentar ...

Det är en sjukt pinsam historia om gårdagens händelser, därför säger vi bara PASS på den !!!

Vi mår verkligen som vi förtjänar idag iallafall, Fy Fan ! Och jag har ont i hela bakkroppen !  


Ha en mysig söndagkväll !

// Blåljus , haha !

Min bil och jag ...

Gokväll !

Sitter på jobbet nu igen .. Skönt de ! Trivs jäkligt bra här faktiskt . sometimes...

Idag gick var jag tvungen att gå upp i skaplig tid, så jag hann faktiskt få det lite städat hemma idag, t o m så jag hann äta frukost vid mitt nya köksbord :D

Han även få bilen tvättad idag, det tackar vi för .. Tror vi använde 3 svampar och alla tre var helt kolsvarta ! haha, bra där ! Tyckte vi sa att vi ska göra det till våran torsdagsyssla :P Eller vad var det du sa om Söndagar ? =)

Annars hann det inte hända mycket denna dag innan det var dags att bege sig till en "efterlängtad" stängning ..
 

Imorgon ska jag, Elin och Sparvis åka till Gävle och hämta Elins saxar, sen till valbo en sväng och kika på lite kläder åt mig igen :P Och sen ska Elin färga mitt hår :D och ev klippa mig, får se hur modig jag är imorn ; ) men måste ju se vårdad ut till utgång i helgen åtminstone . .

Nej , åter till arbetet .. slutar ju nästan snart .

Trevlig Kväll !

// Malin

Nämen, se så bla de blidde

Hallå ja !

Tänkte skriva litegrann innan jag ger mig av hemifrån igen...

Den här veckan än sålänge, har enbart handlat om jobb och jobb .. Blev äntligen klar med schemat idag, det tar egentligen två veckor drygt att sitta o fippla med det, nu gjorde jag det på tre dagar, är man lite bra eller ? ;P Var egentligen ledig idag, så tog mig en ordentlig sovmorgon till halv ett, sen bar det iväg till jobbet iallafall ... Jobbade till fem typ, sen åkte jag och köpte ett nytt köksbord, fick även sällskap, det var snällt =) vi skulle ha tvättat min Älskling idag, men det hann inte jag med, så vi ska det imorn istället .. Knäppa lite kort och städa ur . Tur man har som får hjälp ..

Mamma, Pappa o Momor kom in till mig nu på kvällskvisten och käka . Dom hämtade även mitt köksbord och pappa byggde ihop det och mamma o mormor hjälpte mig att rensa lite på vinden :P

Blev riktigt bra med det nya bordet iallafall , mycket plats i köket nu .. Sköönt de . Inte för att jag använder det så ofta, men det kommer väl de å :P Eller det ska göra iallafall !

Nu ska jag dra mig ut på nya äventyr, och det i sin tur betyder att jag inte får sova i miiin säng inatt :S men vad gör man inte för att hålla en ensam vän i ett stort hus sällskap ? ;D

Jobb imorn igen . Njuta av mina sista 15 timmars ledighet , yepp !

Tjaaaa då !

three weeks...

Halloj !

Sitter man på jobbet och gör det sista på schemat, ska försöka att lägga ut det idag...
Idag hade jag en bra morgon, tog mig en liiiten sovmorgon till kl 6 och så var jag här inatt och inventerade, så skööönt !
Så nu springer mina små pojkar där ute och jobbar, medans jag sitter på kontoret och latar mig (kan man tro).

Jobbade 6-14 igår, sen följde jag med Lotta till Valbo/Gävle en sväng och sen åkte jag tillbaka till jobbet och jobbade på lite till klockan blev framåt åtta .. Då kände att jag behövde åka hem o börja städa lite iaf, så jag ringde Sparven och frågade om hon ville göra mig sällskap, och självklart ville hon det .. Så vi åkte hem till mig och fixade lite, drack lite oboy, käkade mackor och spelade mitt nya spel, Bilar . Helt okej om man förstår sig på det tror jag =) Sen åkte vi till jobbet igen, gjorde ett par sista ryck för dagen, sen bar det hemåt till min superdupersköna säng, mm me like !

Idag ska jag till hemtrakterna och hälsa på, käka lite mat och sola lite med Carro om jag inte blir allt för sen hem.. Hoppas på att sjuklingen är piggare idag, så jag kan åka dit och kika lite på film ..

Annars då ?! Hmm .. Händer inte mycket just nu, förutom att jag tillbringar många timmar framför den här dumburken på jobbet :S
Ser sjukt mycket fram emot utgången i Falun i helgen iallfall :D Vi blir ett gäng ! SingStar och spel hos Sofie först tippar jag på ? =) charader ? oooja !
Enda dagen som inte är planerad än är fredag ... Någon som har nåt förslag ?

Nu måste jag lägga på ett kol med schemat, innan jag får skäll av McBoss ;)

Hare Bra !

// Malin


Det var en gång en liten fågel .... (Sparfy)

Gokväll !

Nu ligger vi tre här i sängen och ska sova .. Tur man har stor säng ibland :P Eller att jag är väldigt liten, hälsar dom här ;) Men jag är iallafall en riktig mysis, för det är man när man är lika liten som jag .. Man vill bara krama om mig  sägs det , så jag är ganska kramvänlig tror jag .. Bra eller Dåligt ?

I lördags var ju jag och Sofie in på fest i Gävle... och det hände ju lite småroliga saker , som t ex att en liten kille (lika kort som mig) trodde att jag och Sofie var ett par .. haha, hallå ! Vi stog ju tom minst en meter ifrån varandra hela tiden :P Iallafall när han fick veta att det inte var så, började han tokragga på Sofie .. haha så jävla roligt när dom stog där .. Sofie 1,74 lång typ och han högst 1,50 , haha kan inte sluta skratta åt det heller !

Idag blev det ett par timmars jobb, sen bar det iväg till Valbo en snabbis with the little girls. Behövde nya kostymbyxor.. Blev ett par sådana, ett par jeans, två armband, 2 spel till Playstation (Rattaouille och Bilar) och lätt det roligaste sällskapsspelet (charader) .. Naaajs !

Efter det åkte vi en snabbis och hälsade på min sötunge <3 sen hem till Elin o kikade på film och nu ligger vi här hos mig och ska sova . Jag börjar förövrigt att jobba om 5 timmar !!! ååååå ! Men sånt är liiiivet !!! :D

Imorgon när jag kommer hem ska jag storstäda här !!! Ja tack ! Så jag kan åka och köpa mitt nya köksbord snart och möblera om lite här ..
Ikea nästa och inhandla lite vårkänsla .

Nu SOVA !

Sooooov Gott !


aa visst ..

Jaha, då var man tillbaka på jobbet igen då efter två dagars ledighet ..

Har gått bra att jobba idag, inte gjort så mycket, mest kört med alla andra .. men är det mitt jobb så är det :P


Igår var vi i Gävle på discobowling ... Gick fan bra igår, haha .. Anna o Sofie var ju grymma, så det var lite hårt motstånd .. Sen Bettan var det ju ingen konst att slå .. haha !
Jag och Sofie åkte hem och såg en romantisk film och käkade ostkrokar sen iallafall .. Naaajs ! Inte blev vi nå deprimerade då eller , nej då . .

Nu ska jag hem o duscha och försöka få undan julsakerna så gott det går .. Sofie skulle även ha färgat mitt hår idag, men det hinns ju inte med eftersom Emma ringer och vill att jag kommer till Jernvallen o kikar på fotboll med henne..Sen ska jag och Sofie dra oss iväg till Gävle NYKTRA på fest ! Inte dåligt de inte ...

Nej nu lär jag dra mig hemåt och laga ihop lite mat , ska bli ordning på mig nu .. =)

Hare , räv och Älg  !

Tjaaarå !

flytt ..

Goddag !

Nu ligger jag i sängen och gör schema, äntligen har jag kunnat börja koncentrera mig :D

Vill så gärna med Sofie och gymma och sola idag, men vet liskom inte om jag hinner .. Måste ju bli klar med det här idag. Sen ska vi ju in till Gävle vid 6-tiden också, och före det ska jag hinna packa ihop alla mina grejer som jag släpat med mig till Torsåker .. Det blev en del, även fast jag bara bott här en vecka :P

Imorgon ville dom ha med mig på Tidningscupen, men jag jobbar.. Tur de ;) kanske blir med på sista matchen som är vid sju, men ska ju ut och käka också, så det kan bli tight de .. Äh, får styrketräna med pommeskartongerna på jobbet i helgen ist =)

Ha en bra helg ! Det ska jag ! :D

// Malin

Det går bra nu ..

Godmorgon !

Nu är jag hemma efter ännu en fartfylld kväll .. blir så sent jämt, förstår inte hur jag lyckas ?! Men är man inte trött och inte vill sova själv, så får man ju hitta på något annat ist ;)

Jag och Lotta åkte iallafall in till Gävle igår för att fika med Putte, det var himla trevligt måste jag säga ! A little back in the days time där ...

Sen gjorde jag något annat och nu är jag hemma hos mor & far =) flyttar nog hem till Sandviken imorn, det känns som att det är dags . Ska försöka komma iväg till IKEA och så i helgen och kanske köpa sig lite vårsaker till lägenheten + lite annat smått och gott som får det att bli lite annorlunda där .. vill ju så gärna bo kvar, även fast det känns jobbigt !!


Läggdags nu ... Sleep well .

// Malin












Det var mys !


Yeeh , it feels good ...


ett sista ord ...

Det finns så mycket ordspråk som passar in i mitt liv just nu ... 2 av dom är :

* Är huvudet dumt så får kroppen lida .. men det är ju inget jag kan göra åt nu ..

* När hjärtat säger till får huvudet säga vad det vill .. stämmer så sjukt bra , och jag minns det så väl .. JAG kommer iaf   aldrig glömma !
Det här kommer verkligen att följa med mig hela mitt liv, och det kan INGENTING ändra på ..


Jag har försökt så länge nu, men inget resultat, och någon gång är det väl dags att släppa taget och gå vidare...och ja , det är väl dags nu .. Med stor sorg i mitt hjärta släpper jag nu taget och önskar Dig all lycka och framgång i livet ! I mitt hjärta kommer du alltid att ha en STOR plats .. och Jag Älskar Dig så länge jag lever ! Tack för de här åren !


Jag tror Aldrig att man kommer över sin första kärlek , det verkar inte så nu iallafall, man är sig nog bara att leva med det ...

boring...

haha shit vilka tråkiga inlägg jag skriver, nu måste jag skärpa mig snart ! :P

iofs är det ju roligt att gå tillbaka sen och läsa om vad man gjorde för ett år sen typ .. för vissa saker glömms ju bort, medans vissa stannar för evigt och verkar aldrig gå att sluta tänka på ..


När tankarna blir för tätt inpå ..

Halloj !

Nu sitter jag på jobbet ... Jag är trött och jag fryser, som vanligt när man börjar 06 !!! :(

Kom iofs inte hem förrän ett inatt, och somnade vid två, så får väl skylla mig själv egentligen .
Gjorde inte så mycket igår .. var upp till Hofors, spelade Guitar Hero och åkte bil typ .. Sen åkte jag hem till Torsåker och satt där i en bil ett par timmar och snacka om allt mellan himmel och jord.. Man har svårt att avrunda då, när man har mycket att prata om, därför fick det bli sent, som alltid annars dom senaste veckorna .. usch det är hemskt att sova såhär dåligt, känner mig sjuk varje dag .. men det ordnar sig med tiden.

Idag jobbar jag till fyra, borde sätta mig med schemat när jag kommer hem, men den lilla lilla hjärna jag har är inte riktigt i form för det än ..
Ska iallafall träna idag och sen blir jag kvar i Hofors över natten skulle jag tippa på =) ledig imorn ju ffs !  Yees ! :D

På återseende ...

GRATTIS

Vill bara säga GRATTIS Sofie ! :D Du är världsbäst !

Fan vad jag har snackat för mycket den senaste tiden, men jag tror att det har varit bra .. Ja folk säger det iallafall att man ska ut med det när man mår dåligt, lättare att bearbeta det då . Tur man inte snackat skit iallafall, allt jag pratat om är ju sant och saker jag mår/mått dåligt över . Sen har jag ju skojjat om vissa saker , el hittat på saker jag "gjort" för att se hur fort skitsnacket går, haha så jävla klockrent ! Me love myself ! haha !

Nu ska jag ta mig en dusch efter två timmars jobbande idag, haha ! ;) Sen ska jag till mormor o morfar och få mig lite mat, sen drar jag mig upp till Hofors en sväng ...utan någon som helst speciell orsak . haha så kul när folk tror saker ...  

Hörs då ! Hej !


Fett Naajs

Så var denna kväll slut också ... usch har varit vaken 24 timmar nu, så jäkla drygt :P

Kvällen tillbringade jag i Gävle med Sophie, det var trevligt att umgås med den lilla tösen efter drygt 9 år =) ojoj vad tiden går...


Har även fått hela veckan planerad, det tackar vi för ... 
Imorgon jobbar jag lunch, sen blire hem o lägga lite schema. Sen upp te Hofors och hälsa på den lilla skiten som har blivit så stor så hon flyttat hemifrån ;)

På onsdag jobbar jag öppning igen :/ men på kvällen blir det träning igen iaf :D

Torsdag...hmm blir nog först in en vända till Gävle och vaxa lite här och var, haha ;) sen på kvällen bär det av till Gävle igen för ännu ett bio-besök...stammis på sf, jajjämän !

Fredag in till Gävle på discobowling med brudarna...

Lördag, öppnar :/ Middag med bruttorna på kvällen, naaaajs !

Söndag, öppnar IGEN :/ kommer att ta kål på mig ... Träna sen iaf ..

Nykter helg , PASS ! ;)


Sleep Well 

// Meeeeeeeee                                                 


Skitsnack , Fiii Faaan !

haha men okej , skitsamma då ... orkar inte bry mig mer ! Så jäääävla trött på allt jävla skitsnack nu så är det är helt sjukt . Nu har man tydligen gjort nånting som man inte ens vet själv , men så är det väl alltid ? Eller vad säger du Sofie, ska vi gå och handla barnkläder någon dag ? ;)

Finns inte ord till hur riktigt less jag är nu ... och om du vill kasta bort två underbara år med att lyssna på skitsnack, så visst FINE ! Dumt och fråga mig ... Men vill man kasta bort en vän för livet så vill man väl, har svårt att hindra när man inte ens får veta vad saken gäller ..


Händer idag då .. ? Borde fortsätta med schemat, men jag har ingen lust att sitta hemma bara. Sitter hos en vän i S-viken nu och svär lite :P Ska åka hem till Torsåker snart och duscha en snabbis och sen ta mig en sväng till Gävle och träffa Sophie, ska bli trevligt !

Hare rå !

Ps. Ejik , titta jåjujjen Ejik , Ejik !!! Ds. Skojsigt va Sara ? :P

Min kommentar i lördags .. "I don´t fast on card" så kul vare väl inte ? ;) bara för att jag inte kan engelska . haha !

Crazy?

My best friend , "Wild and Crazy" Me like , haha !




Full fart .. Smart

Jaha då var helgen över...IGEN ! Alltid lika tråkigt när det blir måndag .

Gårdagen(Lördagen) blev en mycket lyckad kväll .. Lite för mycket alkohol för de flesta av oss, men ibland är det vad som behövs =)
Jag har varit ut i Falun 2 ggr nu, och jag tycker faktiskt att det är riktigt skoj där ! Sofie fick ju åtta fribiljetter igår, så en gång till den här månaden ska vi ta oss dit iaf, gällde ju bara januari ut så ..

Idag skulle jag ju som sagt ut på friluftsliv, men av någon anledning (bara för att jag tog mig upp spikrak imorse kl 8) så blev det inte så ... Så istället fick det bli sängen och en massa fika hela dagen, sen upp te Hofors och träna ett par tim. Det gjorde jag faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv ;)
Unnade mig en bio nu på kvällskvisten med de två knäppaste jag känner, haha ! Men så tok-snälla ! Förövrigt .. Grymt bra film ! 

Nu läggdags .. börjar 06 .. Fuck ! 

Tjaaarå ! 

 
                                                                                    

Bullshit..

Hej Hopp !

Ligger i sängen och ska försöka sova nu, men det går inge vidare :/ det är synd, för jag ska upp tidigt idag ju ...

Imorgonbitti, skittidigt, bakis och skit ... Ska jag ut och pimpla och köra fyrhjuling, hur ska de gå då ? Efter det ska jag träna, vilken hård söndag jag har frmför mig ;) inte van liksom...

 skitung3n.ego.nu


Försöka sova igen nu ...

God Natt

// Mallis


 


Det var ett jävla liv..

haha, det är fan helt sjukt vad folk pratar skit ! så fort man bara varit kontakt med någon, så har man gjort de, de och de ! Yeeee, för folk har inget eget liv ! Stackars ! haha, kul .. skönt och bo i Torsåker igen, skönt o slippa allt snack vareviga dag.

Födelsedagsfest imorn, utgång i Falun , TAGGA ! Ja, men visst ! Men först innebandy i Gävle och sen hårfärgning, om det finns tid. Jag ska spara ut mitt hår en bit igen, så jag kan ha min söttoffs ;) det är det bästa ! 

Nu...mys med bror m.flickvän, mor & far. . Känns lugnast så idag ..

Me like my family sooooo fucking much ! <3


Trevlig helg, sup & stup 

// Mallan.sötast.com

Don't miss it ! My english is so very baaaaad, but who cares ? NOBODY !!! BYEEE !

Ledig helg ..

Tänk att man har så mycket för sig att man inte ens hinner skriva ett par rader ..

Nu sitter jag på jobbet .. Jobbar till 01 idag. Väntar på att min Älskling ska komma tillbaka från tvätt nu .. Snacka om att man är bortskämd när två killar åker och tvättar bilen åt en kl nio på kvällen ;D snällt som fan !

I helgen är jag ledig, ska bli så grymt jäkla skönt ! Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på än, Sofie ska iaf färga håret på mig om hon inte hinner bli mongo tills dess ;P Sen blir det gymma och sola imorn också, fett naajs !

Lördag blir det nog till att ta sig en sväng med fyrhjulingen följt utav bror och kusin, sen på kvällen är det födelsedagsfest m. smörgåstårta hos Sofie sen utgång i Falun..

Blir nog en kanoners helg trots allt .. man vet verkligen vilka som är ens riktiga vänner . Tack ni är guld värda !

See Yaa !

// Mallan

1 år och 11 månader idag skulle det varit .

2007-02-05 <3

Never Forget !


Så äre...

Man har inte så mycket tid över att skriva här, men kan ju sammanfatta lite av det nya året iallafall.

Nya året skulle tydligen bli en början på något nytt enligt en speciell person...Jag hoppas att det blivit det för dig iallafall, för mig handlar det bara om att hålla sig sysselsatt 24/7 för att inte tänka på Dig hela tiden.
Alltså det är ju såhär...Visst kan jag leva ett liv utan dig, MEN jag är inte lycklig utan Dig, det är där det skiter sig som fan!

Grejen är den att jag blev så jävla sårad när det tog slut...När du gjorde slut efter två år, och jag började gråta, som alltså är helt naturligt i den situationen, då säger du till mig "sluta gråta det blir bara jobbigare för mig, jag lägger på nu" Jag var var ju helt förstörd, så jag kunde ju inte bara sluta gråta och låtsas som att allt var bra...Jag behövde verkligen Dig då, men du slängde på när jag mådde som värst. Det är något jag kommer få leva med hela mitt liv. Att min första kärlek slänger på luren i örat på mig, och sen hör man inte ett ord mer.  Jaja mycket ska man vara med om, som man inte alls kunnat tänka sig.


Så..Nyår sög typ!

Kom väl hem vid sextiden där på morgonkvisten, efter en fartfylld natt med charader och en massa spelande. Tur att jag var nykter hela natten, så jag kunde spendera kvällen med lite gotta och "bio" med två helt underbara personer. Innan jag åkte hem till Torsåker den kvällen fick jag sällskap i bilen av två små-tjejer som att älskar att åka bil med mig nu mera ;P

Andra dagen på det nya året, ja då var det dags att jobba igen efter en veckas ledighet... Det var skönt att vara tillbaka, men minnen är många just där. Efter att vi stängt vid ett, så åkte vi hem ett gäng till mig och snacka skit till klockan var väl sådär fem halv sex. Är i väldigt behov av sällskap nu, annars känner mig lätt ensamast i hela världen. 

Ja tredje dagen får man vakna sådär en kvart i tio av att det ringer på dörren och moster och världens sötaste lilla skitunge rullar in ;D hade sovit två timmar, men det gick ju de å. Dom blev kvar i sådär en fem timmar, så det blev fika med släkten den fm, det var roligt att dom kom in, händer ju inte så ofta att dom gör det när jag kommer hem till dom så mkt :P  åkte hem till moster o käka på em och hälsade på kärleksparet, sen blev det film och cider för hela slanten med Sofie på lör-kväll, vi skulle åkt till Gävle o spela biljard, men båda är förkylda så vi tog oss en hemmakväll ist. Har typ sovit halv dagen idag, Sofie blev tokig när jag aldrig gick upp, haha ! Åkte iaf hem till mamma o pappa o käka, sen till kussebullen o fika som fyllde gammal ;) nu ska jag hjälpa mamma med maten, sen blir det spelkväll i s-viken :D och efter det ? Ja, då får jag finbesök =) 


God fortsättning allihopa ! Önskar jag får det så småningom å, håll tummarna för mig är ni snälla gott folk ! ;)

// Malin 


RSS 2.0